Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 27 May 2013 @2:50 pm 6 comments
Tutorial : Cara buang 'Subscribe to: Post Comments (Atom)'
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



Hai Skang ni Fara nak ajar orang cam mana nak buang 'Subscribe to: Post Comments (Atom)' kat bawah post  dalam blog~ mesti korang tanak kan,kan, kan?Jom mulakan!

1.sign in -> d'board -> template -> edit html

2. tekan dalam kotak ada kod banyak-banyak tu then tekan ctrl + f serentak atau f3 dan cari code ni
<b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/>
3.delete code tuh!

kalau tak faham tengok gambar ni~


lepas dah siap tu tekan lah save template ye? kalau ada apapa kome ye nanti Insha-Allah Fara akan reply~
bye dan assalamualaikum~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017