Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 19 May 2013 @9:28 pm 3 comments
My 2nd and 3rd Art Trade

Bismillhirhmnirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

   Hai reader[s] blog Fara! Hehe dalam masa 2 hari ni Fara ada Art Trade dengan Munirah dan Amy.. Hehe dah lama tak berart trade ngan orang.Nanti Fara dah tak boleh on..kalau sesiapa yang nak Art Trade dengan Fara inform la kat cbox atau komen di laman Art Trade Fara keyh?

  Lain lain pulak,Fara dah ubah 95% design blog Fara. yeah dah lama tak ubah..Fara juga ada tambah Navi kat atas tu! Ok tak ,comey tak? Eh eh lebih-lebih pulak Fara ni xD Minggu ni masih exam,Fara paling takut ialah subject English. Haih...bagi Fara memang susah sikit tapi bagi korang Fara rasa mesti korang cakap senang gila kacang kan? Haiyo! Ok lah, Fara dah kena offline dan serah kan FANG Fara kat ibu. Huhuhu....minggu ni tak pergi study group pon sebab Fara tak ada transport ...sedih ;^; ok lah..bawah ni gambar art trade Munirah dan Amy...tata assalamualaikum dan jumpa lagi xP


FARANYM | HYOUKURONA 2017