Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 31 May 2013 @9:17 pm 0 comments
BoBoiBoy : Sfera Kuasa [ akan datang 2014 di pawagam ]
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

BoBoiBoy:Sfara Kuasa (akan datang di pawagam 2014)
[ LIVE PREVIEW ]
 Copyright ©AnimonstaStudios 
     Hai reader[s],Fara datang nak cerita yang menarik dan ditunggu-tunggu dari semalam..sebelum ni   ada countdown kat web ni http://countdown.monsta.com/ tapi dah 1 jun 2013 dah dikeluarkan! Woah,Fara exited sangat tak sabar pulak nak tunggu tahun depan untuk ceritanya. Peminat BoBoiBoy yang lain pun mesti tak sabar kan! eheheh tak pe lah..kena tunggu jugak. Sinopsisnya belum keluar tapi dah ada beritahu yang projek AnimonstaStudios Sdn. Bhd. adalah Movie ' BoBoiBoy : Sfera Kuasa '. Pada Mulanya, meraka tak beritahu pon apa projek yang ditunjukkan dalam Majalah Komik BoBoiBoy isu 13 baru-baru ni.

     Gambar kat atas tu Fara baru capture tadi..Sorry lah pendek sangat xP kalau nak ambil minta tau,nanti Fara bagi link-kalau boleh kreditkan nama Fara- ok abaikan yang tuh, Back to BoBoiBoy. Fara akan update lagi pasal ' BoBoiBoy : Sfera Kuasa ' nanti ye? Bestnya cuti 2 minggu sebab Fara boleh update blog banyak-banyak. jadi Fara boleh lah capai misi Fara kali ni contohnya macam banyakkan tutorial~

Ok lah tu sahaja untuk kali ni. Ingat tau, Fara akan update lagi.bye dan Assalamualaikum

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017