Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 6 June 2013 @4:59 am 0 comments
Mana Story Morry Fara ?
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

Large
Miku inside da phone ! xd
      Hai reader[s],dah lama Fara tak story mory kat blog Fara ni =) Jangan la marah Fara asyik post tutobies je~ ehe sebenarnya Fara tak ada benda nak cakap pon. Cuti sekolah kali ni Fara tak pergi mana pon sebab ayah Fara keje minggu ni.Minggu lepas pulak cousin Fara dr Perlis datang rumah. huhu best la jugak. Tapi bila cuti ni Fara target. nak post kat blog banyak-banyak terutamanya tutobies~ yeah! Setiap malam Fara tido lewat sebab mengedit blog walaupon korang tak nampak perubahan nya. Sebenarnya minggu ni pon banyak Art Trade dengan orang! tu yang lama nak lukis. Warna jugak agak mengambil masa yang panjang~

   Korang nak tau tak,Fara ada jadi sponser kat Give Away Alyia Farzana.korang nak join? banyak hadiahnya...rugi tau kalau tak sertai. ni link nya
http://alyiafarzana.blogspot.com/2013/06/alyiafarzanagiveaway.html
korang hanya perlu ikut syarat yang mudah tu je. =D Fara naktangguh kan lagi segmen yang Fara nk buat tu. mungkin akan dilangsungkan bulan depan kot. Ihiho jangan marah ye?..ok lah.sampai sini saja EH,ada lagi satu. Fara ada buat Denim template.korang ambil lah untuk siapa yang tengah carik denim template warna biru putih. Fara baru je edit blog tempahan orang. eheh  biasa lah! ok lah ni baru nak habis kan post ni. Bye, nanti Fara cerita banyak-banyak lagi ye? bye assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017