Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 23 June 2013 @11:59 pm 20 comments
TAMAT!!!!!! -Segmen Doodle4U by Fara_nym - TAMAT!!!!!!


TAMAT!

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

INI ADALAH STIKY POST~


Ini adalah kali pertama Fara buat segmen..dulu Fara fikir nakbuat GA tapi sebagai permulaan Fara buat segmen doodle free~ hihih

http://2.bp.blogspot.com/-5sYM_AvSse4/UcXoeSGCYTI/AAAAAAAADTs/dXYdiA4nht0/s320/segmendoodle4u.png
ok kalau korang nak join/nak dodle comel ni, just ikut syarat-syarat yang senang di bawah ni~
-------------------------------------S Y A R A T - S Y A R A T ----------------------------

1.  FOLLOW blog Fara. *wajib
2  -.LIKE Fanpage blog Fara kat Facebook *suka hati tapi kalau korang baik like lah~
    -FOLLOW Twitter Fara *suka hati tapi kalau korang baik like lah~
3.  korang buat satu post yang bertajuk
         Segmen Doodle4U by Fara_nym
dan tempekkan banner kat atas tu dalam post korang..jangan lupa backlink ke entry ni skali!
4.  Ni paling penting.korang bagi code warna untuk

 Tudung:
 Ice cream:
 baju:
 Background:

code warna boleh ambil di sini [[ Color Picker ]] dan background tu korang boleh buat sama ada transparent atau berwarna.
5.  Lepas dah siap, korang hantar link post bukan link blog korang kat kotak komen entry ni..tempat lain seperti shoutbox TIDAK AKAN DITERIMA!
6.Segmen ini bermula pada 23 Jun 2013 - tepat jam 12:00 tengah malam pada 27 Julai 2013.
-Untuk tengok doodle yang sudah siap diwarna klik sini [[ Doodle siap ]]

--------------------------------------- ~I T U  S A H A J A ~-- ----------------------------

Ok itu je yang korang perlu ikut..sorry lah kalau korang rasa banyak sangat syarat-syaratnya! Harap dapat ramai yang join ;) bye dan Assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017