Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Wednesday, 11 January 2017 @3:08 am 1 comments
sorry ... New theme?
Assalamualaikum...
ohayou~!

hey minna-san tachi~
Fara kat sini mengenang nasib hidup sama ada hidup ni masih boleh diteruskan dengan baik ke tidak. HA HA HA! asal ayat lain macam je. Biasa la...aha apa kaitan ngan ayat sentimental cam ni Fara selalunya letak kat personal blog Fara ni. Ini just Fandom / Official site. lewl.

anyway// first of all Fara nak mintak Maaf sebab tak jadi buat GA. Well actually Im quite bz here so dun ask me. uhu...maybe I'll do it pertengahan tahun ni since 7 Januari lepas anniversary blog Fara yang ke 5 tahun. Huehue. sian dia..tak pa..

theme? Oh ya ni theme 2015/16, Suzuya Juuzou



then bila Fara dah hiatus SPM tahun lepas terus tukar yang ni


then lepas Fara dah habis SPM Fara pun tukar yang ni...Time ni memang zaman Yuri!!! on Ice gedebam boomboom gila...haha!


so whats theme its gonna be next?
I have listed a few of anime to be my theme for these 2 month..hue hue I'm not telling ya okayh~
uh...

and currently I'm really sad because Ive do something to my PC and now my pc's in critical condition. Its all my fault for being so greedy of anime windows 7 theme. I'm using windows 10 then I downloaded too many software that suppose to be used by windows 8.1 and 7 only but now... All of windows 10 apps in my pc cannot run including camera, photo and start menu doesnt work at all (include my tool bar pun tak jalan bila righ-click). Ive been suffering for 3 days, crying and I need to do resume for getting work at cyberjaya soon. I also havent finish some of my art work yet so..ayye someone please help me~

I really need help right now uh...

ok I'll stop here .

ja na,

Assalamuaalaikum.

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017