Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 19 February 2017 @8:03 am 4 comments
first art trade of 2017!
Assalamualaikum....
ohayou~!

horeayyyyyyy kyo wa boku sugoku ureshi!
(hari ni Fara happy sangat)
naze nara...
(tu sebab...)
actually, dah 3 tahun Fara tak buat art trade since lepas hiatus time PT3 then terus masuk arama time form 4..thun ni dah 18 so Fara dah free. FB pun dah active balik macam dulu. InshaAllah kat fan page tu Fara post macam-macam...

so hari ni...uhmm..Hari tu (8 feb) ada orang tanya siapa nak art trade dengan dia..Fara pun terima je la.. Rean-san na koto...

so this is my new OC....
Fara pun tak pernah lagi lukis OC Fara in general form but Rean-san made it!
oho my dream finally come true~!
thi sis soooo prettyy!!!!
doumo arigatou Rean-san!!!


so uhm...mouse Fara dah rosak uhuhu so cannot do digital..
first, memang nak buat traditional art lah bagi dekat dia..suatu hari.. HA SUATU HARI, (ceyhh over lak) ok! satu hari, moouse ni tetibe elok, Fara pun Happy la, cepat-cepat buat OC Rean-san takut apa-apa jadi kat mouse ni.



so uhm... this is the process. kekok jugak la guna sebab dah lama gila tak buat digital. Time nk siap tu an, mouse ni rosak balik..aihh mouse-san...nak aku cari penggati pun kenapa lah time org tengah tadak duit~!

sore de... walla~!
dah siap... tak seberapa pun cam Rean-san punya. Anyway, thi sis her OC. 

ni asalnya..rough draft lewl






hue hue tu je untuk pagi ni...
ingat nak sambung tidu since family tadek kat ruma suma balik kampung... yay x payah nak wat breakfast utk suma orang (kejam nya ayat aku huahaha)

sa...ja na~!

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017