Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 7 January 2013 @6:10 pm 3 comments
Barangan BoBoiBoy 2
Assalamaualikum! *peace upon to you!*


ok kali ni Fara nkbagi korang gambar-gambar barangan boboiboy yang Fara ada! yang part 1 yang ni -->kilk!

Mula-mula Fara nak bagi tau korang yang fara Baru beli ni!
Kalendar BoBoiBoy 2013!
Ok ni gambar patung-patung character dari siri Animasi BoBoiboy!
semua Fara dah beli!
Yang ni pulak kad-kad Boboiboy !beli solivite dapat percuma 2 kad
tapi Fara ada 8 je,,skang ni dah tak ada..
       
Yang ni Botol Boboiboy ! Fara bawak botol ni gi sekolah! hihihi! :)

Ni file BoBoiBoy!Fara bawak juga File ni pergi sekolah! nk letak lukisan
BoBoiBoy yang Fara lukis kat sekolah! >.<
ok yang ni menyedihkan sikit tau! nak tau sebab apa?tengok lah!
edisi 1,3,4,6 tak ada! bukan senang nak dapat majalah boboiboy kat tempat Fara
(Selangor) sebab asal nak beli je org tu kata habis! :(
Cawan BoBoiBoy ni Fara dpt time beli Colgate(ubat gigi)
boleh pilih nak apa! Fara pilih BoBoiboy Halilintar!
ok File sekolah Fara ni tak lah kira barangan BoBoiBoy
tp file ni ada gambar BoBoiboy dan Fang! >.<
(sorry tak jelas)
Yang ni koko BoBoiBoy Yang Fara pernah beli dulu! hihihi...sedap tau!
Yang ini gambar kesemua Barangan BoBoiBoy yang
Fara pernah beli dari thn lepas sampai hari ni(7/1/2013)
ok itu sahaja untuk hari ni!Terima kasih kerana sudi tgk entry Fara kali ni!
assakamaulaikum! -Nym ShdwFang BoBoiBoy-
bye! Happy and ceria selalu!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017