Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 17 February 2013 @5:33 am 0 comments
Tutorial : Add Blog feed
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة *peace upon to you!*

ha?dah pg ni! Fara bosan sebab tu Fara buat tuto ni! kali ni Fara nak ajar korang macam mana nak tambah blog feed (post kita/ orang lain yang terbaru) pada blog! Tau tak macam mana? tengok gambar kat bawah ni!
ini lah blog feed!
Jom kita mulakan!

1.Dashboard => Layout => Add Gadget => Feed

2.Masukkan link/URL link blog korang atau blog kawan di ruang kosong.

3.klik continue ,lepas tu yang tittle tu korang tulis lah macam Fara atau korang nak reka sendiri 
    (ect:baca entry baru saya)

4.klik save! kan dah siap =)

senang je kan! ok lah Fara nak tido,Assalamaualaikum!
g0od luck! C=

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017