Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 14 February 2013 @2:46 am 1 comments
Tips:Berblog~
Assalamaualaikum *peace upon to you*

teruk nya -,- (abaikan la~)

Hai,dah pukul 2 pagi ni...Fara nak bagi tips sikit lah~ kali ni tips untuk ber-blog~
baca jangan tak baca keyh!

  • Link
ok yang ni yang paling Fara nak tekan kan ye! nak tau kenapa? sebab Fara paling tak suka apabila seorang blogger suka sangat TUKAR link Blog die..contoh (lalalipop.blogspot.com..ke lollipopsmile.blogspot.com tukar lagi ke ...likelollipop.blogspot.com ) haih~ pening kepala kan! pastu tetiba " tgk blog saya tau! ada new update!" pastu bila nk bukak lain plak link nya! jadi Fara nasihat korang jangalah tukar-tukar link blog korang! menyusahkan orang~ Fara tak penah tukar link blog~ ha,jadi ti\olong lah jangan ok?



  • Edit Blog
pasal edit blog ni pn sama jugak! kalau korang nak berblog pon. edit lah blog cantik-cantik oke? Tengok blog Fara kemas & Cantik ..err serdahana la~ :) hahaha ok dah faham? kalo tak lgi korang gi sini je lah~ --> KLIK!! ok blog perlu cantik supaya orang suka datang blog kita! >.<

  • Post
post? hei hei! post pon kena lah! wajib tau walaupun SATU!! Kalau korang dah jadi blogger,korang mesti lah letak post ok? sebab itu lah tujuan kita berblog! abis tu korang buat blog semata-mata nak edit-edit then biarkan blog korang bersarang? gitu ? oh oh oh tak boleh~ kalau tak nak post apa-apa baik tak payah jadi blogger! buang masa saja buat blog tak ada post!

err....Fara rasa sikir je post untuk tips ni! tpi walau pon 3 saja tapi amat berguna kan? kalau tak berguna untuk korang ..SHUH SHUH!! pergi main jauh-jauh! hihihi Assalamaualaikum~
Selamat berblog~

FARANYM | HYOUKURONA 2017