Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 2 February 2013 @3:08 am 0 comments
lalala Jealous~ =D
Assalamaualaikum! *peace upon to you!*

   Hai korang!,Fara dah kembali! hahaha dah pagi buta cam ni baru nak post!ok,header ngan cover fan page Fara dah ubah! >.< Cam biasa lah..balik sekolah tido then bgn blik mkn tengah hari!then solat zohor~pastu fara buat homework!Pelik lah! tahun ni Fara rasa homework Fara sikit!tapi bila dah siap nk semak balik byk...mungkin Fara dah biasa buat homework banyak2 kot ^_^v.....ok pastu lepas siap homework,Fara pon on lah laptop! mestilah blogger dulu bukak! tgk dashboard fara ramai yang post pasal merentas desa! itu yang Fara JEALOUS tu!Fara suka merentas desa! Masa darjah 4 dapat no.26,darjah 5 dpt no. 30,Darjah 6 no.4 pastu tahun lepas tingkatan 1 dapat no.1! huhh..Mesti korang yang baca ni pelik sebab sekolah Fara mula merentas desa 9 march nnt =( sedih kan! sekolah adik Fara pon cepat..hari rabu haritu dah rod run! Haih~

   Ok,kita sambung balik! dah baca semua post-post orang lain yang menarik,Fara pon tak tau nak buat apa!Jadi macam biasa Fara pon check noty (Notification) kat facebook...ngan promote suruh org like Fan page Fara! XD terok kan! ala..orang yang ada page sendiri kat Facebook pon ada buat cam tu kan! lain lain tu Fara lukis doodle! Oh ye, terlupa pula yang Ismar ada call petang td! <3 die call 1 jam lebih kot! Lama kan! Pastu Dyna pulak sedih sebab pakwe ie curang kat die! Ish ish ish~ tak patut tak patut!Korang nak tengok doodle yang Fara lukis tadi? ok tengok lah bawah ni!

Tada,doodle me and ismar!
Cam mana?ok tak doodle Fara? hihihi...Fara rasa lukis doodle lah yang paling senang daripada nak lukis benda lain! korang lak cam mana? suka lukis doodle tak?fara suka sangat lukis!hihihi ok Fara tau yang Fara dah melebih-lebih kan! ok lah! Fara nak tido! Dah pukul 3 pagi dah ni! ok lah jumpa esok!bye-bye,Assalamaualaikum!
Happy & ceria selalu!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017