Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Wednesday, 23 January 2013 @10:37 pm 0 comments
Salam Maulidur Rasul~
Assalamualaikum!*peace upon to you~*

lukis semalam~
Assalamaualaikum untuk umat islam yang sedang baca entry ini *jawab,jangan tak jawab*
ok sekarang ni malam ...esk maulidur rasul~ so Fara buat post ni siap2 la..esok tekan publish je~ ngee~~
ha Fara nak cerita yang sekolah Fara cuti! Tpi ada aktiviti kat kawasan perumahan Fara!Aktiviti berarak bermai-ramai , kat masjid depan rumah pon ada banyak event~ tp Fara rasa maybe tak pergi sebab Fara selalu tido lewat and bagun pon kul 9/10/11 pv cam tu! ok lah~ apa2 pon ! Salam Maulidur Rasul! >.<
bye,assalamaylaikum~
happy and ceria selalu!

FARANYM | HYOUKURONA 2017