Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 19 January 2013 @1:50 am 0 comments
Macam mana ni!
Assalamaulaikum~*peace upon to you!*
just do it my self~
nampak tak gambar kat atas~ hihi ni Fara buta sendiri tau! tapi masa Fara nk buat ni background laptop tu nak buatcam background header Fara yang baru ni! tapi dah lupa macam mana :'( Fara rasa org yg tgh baca ni pon tak tau jugak kan? Kalau korang semua tau talk to me ok? >.< kerjasama korang amat Fara perlukan!

Pasal lain-lain Mungkin Fara dah tak ada apa-apa lagi kot! ok lah Selamat Malam semua!(I mean selamat pagi sebab dah kul 1 pg lebih! )

ok lah! Fara nk buat/edit gambar kat phtoshop! >.<(buat doodle skali!) bye! assalamaualikum!
happy and ceria selalu ! >.<

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017