Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 20 January 2013 @4:17 pm 0 comments
Dooooodle~
Assalamualaikum~*peace upon to you!*

My third dooooodle~
Selamat Petang readers!Hari ni Fara nk cerita pasal doodle Fara yang ke-3 yang Fara pernah lukis~ Doodle yang pertama ngan yang ke 2 kat tuto! kalau korang nak tgk pergi la tengok kat tuto kata bahagian freebies!lain lain tu Fara tengah buat doodle untuk dyna ngan bf baru die! hik hik! (p/s untuk dyna:nanti tgk ye! >.<) sebenarnya masa first time Fara buat tuto kat blog Fara terfikir nak buat freebies kat blog!lagi pon Fara kan suka melukis,entah kenapa...tapi Fara tak belajar dari sesiapa pon, cuma minat melukis je! Alhamdulillah Fara Allah bagi Fara bakat melukis!lagi satu Fara nak ucapkan congratulation  kat Dyna sebab dapat BF baru ! sebab tu Fara lukiskan Dyna doodle yang special >.<

Hadiah untuk Dyna & Aiman Rafie

Cantik tak? hahaha sorry lah kalau ada cacat atau pon tak cantik~Dyna & Aiman , harap korang suka~
ok lah! maybe jumpa korang semua hari Rabu/Khamis/cuti nanti! Sorry lah kalau Fara tak balas korang punya massege kat facebook or chatbox ok?Sampai sini sahajalah coretan Fara untuk minggu ini !Jumpa korang time cuti nanti! Assalamualaikum!
Happy & ceria selalu! =D

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017