Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 28 January 2013 @2:01 am 2 comments
Beriadah + Berkelah~
Assalamualaikum! *peace upon to you! *

Hari ni kamii sekeluarga gi beriadah + berkelah (malam-malam) kat putrajaya! seronok!!! >.< Siapa yang add Fara / like Fara_Nym ShdwFang Booiboy kat fb tau lah sebab Fara da letak gambar kat situ!! tapi sape yang belum tu mintak tolong like >.< ok ini semua gambar yang kami sekeluarga beriadah tadi! (sikit je pon!)





kaklong ngan abalong~
ok itu sahaja untuk kali ini! Pagi esok kena bangun awal nak hantar kak long gi asrama! Assalamualaikum!
happy & ceria selalu!

FARANYM | HYOUKURONA 2017