Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 2 February 2013 @6:10 pm 0 comments
Painting ^_^
Assalamaualikum!*peace upon to you!*

Hai dan selamat petang semua!Petang ni Fara tak buat apa-apa pon! cuma Habis kan masa mewarna Gamabar Mengikut nombor~ Ala korang jangan lah ingat Fara gun ayng budak-budak punya! ni yang susah tau! 'Hand Painting World : painting by number' tu Fara dapat dari cik Nora Fara! Cik Nora baru balik dari Hong Kong! Die beli sikit cenderamata untuk keluarga Fara! Fara ngan adik Fara dapat  'Hand Painting World : painting by number' tu! Fara dapat bunga,adik Fara yang ain tu dapat gambar Pooh! Mak Fara dapat baju..kakak Fara dapat Keychain~

Ok sambung yang tadi,Fara dah siap mewarna! Nak tengok? hihihih tak lah cantik sangat! >.<

ni kotak nye!

ni sample nya!
ni yang Fara punya!
hhohohohohho Jauh beza kan!SUSAH TAU!(pekat kan!)

peralatannya!

bila dah siap jadi lah macam ni! >.<
EXTRA~

HIHIHI XD ..................
 ok tu je Assalamualaikum~
happy and ceria selalu! >.<

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017