Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 26 July 2013 @10:33 pm 4 comments
ごめんなさい **Gomen'nasai ' "(;ノ。д。)ノ `
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

"Gomen'nasai" -Conan-
Taken from Detective Conan movie 16-The Eleventh Striker (last part)
Hai dan selamat malam semua, baru satu post je untuk bulan July ni yang  Fara tulis. Yang Segmen tu tak kiralah sebab Fara tulis pada 23 Jun yang lalu. Yang pasal tajuk ni kenapa pulak? haha Gomen'nasai mean I'm sorry. yeah Fara rasa memang sesuai sangat buat tajuk entry ni . perkataan tu amek dari Detective Conan movie 16-The Eleventh Striker. Boleh tahan KAWAII lah =(^ω^)= ~AHAHA... 
      
      Fisrt of All, Fara nak mintak maaf sangat sebab tak banyak update tuto ngan post. Sudah ternyata pada status blog Fara kat sidebar tukan? Fara busy dengan kerja khusus PBS dan ujian PISA (✖╭╮✖) . PISA? apa itu PISA? PISA tu Programme for International Students Assessment untuk Form 2 je. kalau Form 1 ialah ujian TIMMS iaitu Trends in International Mathematics and Science. Ada Faham ? hehe, 

      Yang kerja Khusus PBS tak siap lagi. Tinggal lagi ...berapa erk? uhmm...HA DAH INGAT  \( ゚▽゚)/ ! Tinggal lagi 3. sikit je lah (kot). Apa yang kot nya banyak lah! Kena buat Band 6 Sains -Folio bab 4. yang Band 6 bab 2 dah siap. Yang GEO pulak ada lagi ntah lah.. Rasanya kena buat Band 6 pasal bab 13 kot. Rasanya yang tu dah siap dan tinggal lagi nak jawab dalam kertas dividend je. yang lagi satu ialah Essay . TROLOLO tak lawak pon lah! banyak kerja. HAH banyak rupanya kerja Batch '99 nih. tapi tak pe, Fara selalu siap pun! oh ya, pasal mid-year exam hari tu Fara dapat no.7 dalam kelas! not bad right? 7/35 orang. 


      Yang ke-2, Fara nak mintak maaf kepasa semua peserta Segmen Fara yang lalu erk? esok dah deadline untuk segmen tu dan Fara SEPATUTNYA dah siapkan doodle korang. Tapi oleh keranan kesebukan DI ATAS tu, Fara mungkin akan siap kaler korang punya doodle sikit-sikit. Rasanya kalau Fara tak busy memang boleh lah Fara siap kaler smua doodle korang dalam masa setengah- satu hari. tapi bukan sengaja nak bagi doodle lambat ye? Harap korang faham dengan situasi Fara sekarang ni (°ヘ° ). Mungkin blogger yang batchnya sama dengan Fara Faham. ngueh ngueh ngue~ oklah, Fara nak kena buat kerja ni. Lain kali pulak ye Fara ber'Story- morry' kat korang erk? 

Bye dan Assalamualaikum \(-°-)/~

FARANYM | HYOUKURONA 2017