Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 23 September 2013 @6:27 pm 2 comments
Currently ...
Bismillahirahmanirahim...
Asslamualaikum dan Salam Sejahtera
      Hey reader[s] ... entry untuk kali ni Fara just nak mintak maaf sebab Fara memang tak boleh post tuto or freebies or art trade or anything else~ Well, actually currently I've a BIG problem. Wanna know ? My eldest sister's lappy was brokem last week and I can't do anything with it! Warrghhh it's make my work delayed!!  Haha weihhh ape ni kau cakap bahasa English ni Fara.. Dah la broken Enlish. Ni pon Fara just tulis ladam FANG Fara je. Haih.. Kenapa la bila business tengah naik Lappy pulak buat hal. Dah banyak orang tengh tempah blog tapi baru satu je yang ontheway tengah buat. Yang lain tu maybe lambat sikit kot Gomen Gomen! Rasanya kan, tutorial kalau nak request boleh je.. Maybe Fara boleh buat jugak tapi lambat dan agak difficult nak buat seba FANG Fara ni kecik je xD but, when I when I thought for a second time, it's like I wanna...


      Ha, tadi ada ICTL (kelas komputer) dah lama tak ada lepas raya hari tu. Ni baru ada balik. Tadi cikgu suruh bukak laman 'FROG '. Cikgu kata laman tu khas untuk post kerja sekolah kat cikgu. Patut la adik Fara selalu bukak.. Dia kata best. Fara pon tak Faham dulu. Tapi bila cikgu terangkan baru Fara faham. Satu sekolah dapat ID dan password. Tapi tak leh tukar. Boleh tahan la jugak. Tapi untik dashboard dia sebijik macam Lama MySpace yang dulu. Boleh edit macam blog tapi tak boleh buat template sendiri. Fara pun buat buat buat ...gambar semua ambil dari blog .. Haha then cikgu kata macam mana dpt gambar? Fara kta dari blog Fara lah! Hehe then semua belajar dari Fara macam mana nak edit~ bila semua dah siap, Fara blog walking sampai kelas tamat. Haha habis cerita.


well maybe Fara akan updatelagi kalau Computer atau lappy Fara dah dibaiki! haha btw, Fara nak mintak tolong Like pade Online Shop Fara ni [ Kali Sini ] keyh la bye, Assalamualaikum...

FARANYM | HYOUKURONA 2017