Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 6 September 2013 @11:49 pm 0 comments
Terkesampaian jugak~
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Skittles makes me SMILE!-Fara-

Hey reader[s]! What'sup?  Fara? Alhamdulillah Sihat wal'afiat~ Hmm....begini lah kehidupan Fara . Boleh tulis post setiap kali cuti je. Haha tapi Fara dah tak kisah semua tu. Nampak tak gambar yang teramat comel kat atas tu? tu Fara la..siapa lagi #SkittlesLover kat dalam blog nih! hihi..

      Ha korang nak tau tak? Fara agak gembira sejak dah tak busy dengan hal sekolah sebab semua dah siap. Photoshop & Photoscap kat lappy Fara pon dah tak tersekat-sekat macam dulu sebab Fara dah clean kan memory lappy ni. Oleh itu, Fara maybe boleh siap kan warna doodle segmen Fara yang dah lama bersawang . Gomene! Fara rasa kan, dah tak malas macam dulu. Homework dulunya selalu bertangguh dan sekarang ada je homework terus buat. Rajin berblog dan ambil tempahan orang. Hehe bertambah duit poket ni ha! Yeah boleh la Fara beli barangan BoBoiBoy buat koleksi :)


      Cakap pasal tempahan, Fara sebenarnya dah banyak ambil tempahan orang sejak dari tahun lepas lagi. Tapi dulu je percuma sebab Fara tak tahu yang tempahan tu boleh buat duit! Bila Fara tau, Fara dah mula ambil tempahan berbayar dan Orang yang pertama Tembah editkan blog ialah Cikgu Fara , Cik Zulaikha Hafizah. nak tengok hasil editan Fara? Ala simple je sebab cikgu yang nak macam ni. Header , cursor Fara buatkan. Tengoklah gambar kat bawah niii.

klik untuk lebih jelas~
haha simple sangat kan? Ada latest punya baru siap. Blog ni dari classmates Fara sendiri. Bayarannya lebih tinggi daripada blog cikgu Fara tadi. Walaupon tak seberapa /:)   Nama blog Ni AmySya . Blog diorang ni sebenarnya nak letak banyak tips yang berguna kepada kita but....................diorang ni baru newibie bloggie~ So tak pandai sangat berblog. Fara kena lah ajar diorang. nak tengok blog diorang tak? ha tengok gambar bawah niiiii....................

Klik untuk lebih jelas
boleh tahan la jugakk kan?

      Fara kan pernah buat wish list untuk cuti dua minggu lepas yang cuti raya tu,ingat tak? ala yang ni [ klik! ]. yang tajuknya Target tuh! ha, Nampaknyakan, Fara dah buat..

Tutobies
Doodle baru
Art trade
Siapkan semua tempahan'
Kumpul barangan BoBoiBoy
Update post
Blogwalking macam selalu
siapkan doodle dari segmen untk peserta yang join*
Update post*
tengok tu, ada dua benda yang pentingFara dah capai! trololo seriously bertapa malasnya Fara . Bukan malas sebenarnya busy~ Oh ya, nak tau Fara dapat art trade dengan siapa baru-baru ni? Hahah ada 2 orang doodler. Dua - dua doodle ni Dari mereka yang sangat baik hati kerana sudi ber-Art Trade dengan Fara.

From Minurah Rahman    &    From Yaya Hatsumi
and these are from ME!!!!

korang nampak tak doodle lama ngan doodle baru? Fara dah improvekan skill Fara melukis doodle! yeah, bagus kan? Hahaha tapi ada tarhet Fara tu satu je yang Fara rasa tak tercapai lah tahun ni . Fara dah target benda ni dari tahun lepas yang Fara nak hasilkan post sebanyak 200  pada tahun 2013 nih. Tapi rasanya tak tercakap sebab baru je 120 post. Lagi pon sekarang ni dah bulan 9 and cukup ke 3 bulan untuk hasilkan 80 post? Kalau nak katakan boleh memang boleh pon cuma Fara ni boleh online weekend je bukan setiap hari macam blogger lain atau kawan-kawan Fara kat luar sana. hmm.... memang tak tercapailah satu post ni TT^TT. ok never mind! Ow yeah, wanna know what am I doin' now? CHECK THIS OUT~\
Of course la DETECTVE CONAN!
haha mesti lah detective Conan xD Ok lah rasanya dah  panjang dah post ni. 
Bye dan Assalamualaikum 

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017