ice\FIRE
Unsupportive
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 18 August 2013 @9:06 pm 0 comments
Freebies Blogskin : Tweetie Bloggie (twitter Design)
Bissmillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

 Hai, Cuti sekolah dah habislah dan semangat nak berblog baru je datang..hak hak tak kisahlah tapi
Fara dah buat satu blogskin .Yeah in First time kot buat blogskin,blogskin ni Fara buat design twitter tau sebab tu letak nama tweetie Bloggie.. Fara dah pakai skin ni kat blog Fara yang ke-2 tu. Boleh tahan ;) 
ok kalau korang nak ambillah code kat bawah ni.

[ Live Preview | Codes ]

Apa yang patut korang tukar. (jangan lupa tekan ctrl + f serentak atau f3 ye? )
Gambar profile :
  • http://lh6.ggpht.com/-UFIwrHjiwVc/Ug90yG16odI/AAAAAAAADhg/ib39xxDANQ8/s640/IMG-20130815-WA0010-1.jpg
  • https://si0.twimg.com/profile_images/378800000273745163/88de055297aed45268118f1e42d591e0.jpeg

Recent Image :

  • https://pbs.twimg.com/media/BQvQ3HACQAAS0NP.jpg
  • https://pbs.twimg.com/media/BRHYtRsCcAAXJnG.jpg
  • http://1.bp.blogspot.com/-64mmSIMFhtU/UgtqkBmU-GI/AAAAAAAADgo/4jGHOr1AQ88/s320/skittol+and+mountain+dew.png
  • http://2.bp.blogspot.com/-U5Y13LUotwg/UgbD0xzjzcI/AAAAAAAADfw/U7oxQejLJIY/s320/Nym+BoBoiBoy~.jpg
  • https://lh5.googleusercontent.com/-lvIDw8J513g/Ubv2DF357HI/AAAAAAAADRE/XQclpOc1z3s/s398-no/snfarahanimboboiboy+faranymshdwfangboboiboy.jpg
  • https://pbs.twimg.com/media/BRx6SnCCMAEf49V.jpg
ok yang lain-lain tu korang pandai kan? okey la nak kena siapkan barang sekolah ni.
korang tolong jugak eh ni.. [  picit sikit sini~ | tekan sini~ | Here~ | This link ] hheehe~
Bye and assalamualaikum ~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017