Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Wednesday, 14 August 2013 @2:51 am 3 comments
Dah stahun lebih tapi....
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

[ My twitter Header ; I'm a  SkittlesLover @nymboboiboy  ]
hey, dah pukul 2 pg lebih dah ni dan cuti Raya pon dah nak habis ni. Fara masih tak siap lagi warnakan doodle segmen tuh. Gomen neh~ Ahaa Fara still busy dengan orang datang rumah beraya dan Fara just sempat buat header baru je :)ntu pon first Raya hari tuh. Yang mana follow Fara kat twitter tu memang nampak tweet Fara asyik gerak je kan?ye lah tu sebab FANG Fara sentiasa ada dengan Fara bukannya macam lappy nih.Balik perlis ni best sikit shopping :) Senang nak pergi~ haha yang atas tu gambar air Favourite Fara, Mountain Dew Pitch Black ngan Skittles( only red/ strawberry flavour) dan sebenarnya Fara edit gambar tu dah mirrored. Korang boleh nampak tulisan Pitch Black kat botol tu terbalik~

     Yang pasal tajuk entry kat atas tuh, Fara cakap pasal iklan Churp Churp Fara. ha dah setahun tapi duit still tak naik. Serious ni 20 sen je kowt! HARRRGGGGG!!!!!!!sakit hari dan rasa agak menyesal gak buat Churp Churp tapi Fara nak naikkan jumlah duit tu. Tempahan blog waktu Raya ni pon tak ada langsung. (biarlah :$) Fara nak korang tolong sikit picit link kat bawah ni. mana lahh tau boleh naikk RM 1 ke. Fara pon nanti tolong korang jugak tapi inform lah kat shoutboc comel Fara tu erk?

[  picit sikit sini~ | tekan sini~ | Here~ | This link ]



FARANYM | HYOUKURONA 2017