Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 5 August 2013 @10:26 pm 5 comments
Two weeks. . .
Bismillahirahmanirahim...
assalamualaikum dan Salam sejahtera..


Hey, how it's going bros~ haha dah terpengaruh dengan PewdiePie . trololo.. ok today Fara nak cerita empat cerita dalam satu Entry ni. Malas lah nak asing kann o(^・x・^)o well..MOOD CUTI BELOM HADIR DALAM DIRI NI  (━┳━ _ ━┳━)

      Ha, ini yang PETAMA! ok Fara nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA untuk dua hari yang akan datang nanti~ ok rasa macam ada banyak kerja je sejak sebok sepanjang bulan jun-july ni sampai terbawak-bawak mood sebok ni ke bulan Ogos ni. Bulan ni dua minggu cuti! horey tapi mood cuti tu tak ada. Pelik? selalunya kalau Fara dah sentuh lappy ni memang mood tu terus datang walaupon masih hari sekolah. Bila mood cuti tak ada mula lah mood berblog tak ada. Tempahan yang ada pon memang rasa malas sangat nak buat 〜( ̄△ ̄〜) . Kenapa dengan Aku ni! hah ok lah never mind. Semangat nak beraya dah datang. Hehe ye lah kan berapa hari lagi nak raya. Banner kat atas tu dari boboiboy untuk bulan Ramadan tapi Fara tengok macam nak raya je. Trololo ( ̄ー ̄) I think this entry will be the longest post in this month.

   

      Korang nampak tak gambar kat atas ni? Ha ingat tak Fara pernah cakap pasal blog Fara yang ke-2 '/ / dear C.R.U.S.H ' ? Ha Fara dah pon tukar blog tu kepada blog ' Detective Conan Episodes / Movies ' . Owh yeah ╮(─▽─)╭ Fara tanak lah ber..apa orang kata bersuka-suka dengan orang lain sebab kitakan masih belajar. Akhirnya Fara dah sedar :) okey back to topic. Fara sebenarnya tak tau nak tukarkan blog ni kepada apa dan Fara dah pon dapat. DETECTIVE CONAN! ceritanya sebegini sebelum Fara minat BoBoBoy, Fara memang minat gila kat Detective Conan. Tapi sejak ada BoBoiBoy Fara lagi gila gila gila minat sampai fanatik dengan BoBoiBoy dari Fara minat Detective Conan. Hah tapi Fara minat Anime tu sampai sekarang tapi sikit je tak fanatik pon lagi pon Fara Fanatik dengan BoBoiBoy. Ha sebab tu la wujud nya blog ni. Patutnya Fara nak buat blog Vocaloid tapi pasal dah sumbat sikit Vocaloid dalam blog ni so malas la xD ok Faham? link blog tu kat sini http://frnimie.blogspot.com kalau nak tengok movie atau episodenya Fara dah letak kat dalam blog tu~

      


      Target? target apa? oh...target Fara pada masa cuti sekolah dua minggu ni. Hmm Fara ada banyak sangat nak! nak tau apa? Fara nak buat 
  • Tutobies sebanyak yang boleh
  • siapkan doodle dari segmen untk peserta yang join
  • cantikkan blog
  • buat doodle baru
  • Art trade sekurang-kurangnya 2 kali untuk bulan ni
  • siapkan semua tempahan
  • kumpul barangan BoBoiBoy
  • update post blog sebanyak yang mungkin
  • start blogwalking macam selalu ;)
ok maybe tu je kot (*´∀`*) . haha ok jom baca cerita terakhir Fara..

      

korang nampakkan ni? ha ni lah wacom yang Fara nak sangat tuh wacom ni macam tablet cuma mahal. abah Fara kata kalau nak kena belajar pandai pandai. yeah FARA AKAN USAHA DENGAN BERSUNGGUH SUNGGU!  oh ya,, Ramadandah nak abis. Sedih kan tapi yang bestnya Syawal dah nak datang! boleh minta maaf dengan keluarga, sedara- mara dan kengkwan :) Fara nak baiki sikapp Fara dan jadi yang terbaik daripada sebelum ni ヽ(*⌒∇⌒*)ノ . So, ini sajala cerita Fara kali ni :) 

bye dan Assalamualaikum 

FARANYM | HYOUKURONA 2017