Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 10 August 2013 @6:40 pm 0 comments
SELAMAT HARI RAYA!

Bismillahirahmanirahim...
Assaamualaikum dan Salam Sejahteta .

     Hai reader[s] Fara! Ha, dah lama tak tulis entry ni. Fara balik kampung belah abah , Perak. Kat Perak tak berapa ada internet~ Line phone pon tak ada. Tapi sekarang ni Fara online pakai WIFI kat rumah tok teh Fara. Sini ada internet laju je.. Hehe

      Haih asyik cakap pasal internet je. Pasal raya ni tak cakap pon kan? Lepas maghrib ni keluarga Fara nak balik kampung belah ibu Fara pulak,Perlis. Ha perlis lah palung best sebab kat sana best beraya satu kampung ;) Fara bukannya tak suka kat perak cuma bosan lah tak ada internet.keyhlah nak kemas barang untuk balik Perlis ni. Malam semalam Fara ada lukis doodle pasal Raya. Tengok lah! ;) ini gif tak tau lah gambar ni gerak ke tak sebab Fara tulis pakai Phone(FANG).

Bye dan Assalamualaikum~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017