Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 1 September 2013 @5:20 am 2 comments
Alhamdulillah...
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~



Hei, you what's up Blogwalker? haha 'just pretending it DOESN'T happend in the past. .  .   .     .' apa tu? tu saja nak lupakan kenangan 'pahit' lol ayat tak leh belah!Ha,ni dah pukul 5 pagi pon belum tido. Nak tau Fara buat apa? Edit blog lah! ngee~

      ALHAMDULILLAH minggu ni dapat banyak pendapatan dari blog. Duit iklan ChurpChurp Fara dah naik. Terima kasih banyak-banyak siapa yang tolong click iklan iklan tu ye? hmm...yang mana BAIK HATI nak tolong Fara click iklan ChurpChurp Fara tu, korang just tengok kat sidebar ada navigation tab, korang tekan je No. 4 then click lah semua iklan tu :) Selain daripada ChurpChurp, Fara pun dah mula dapat tempahan bloh balik! YAY! uhuhu tak sangka jugak dapat minggu ni tapi bagi Fara minggu ni sebenarnya tak sesuai nak edit-edit blog orang ni sebab Fara busy. Busy dengan homeworknya lagi dengan cousins Fara datang rumah. Pagi nanti pukul 7 pagi dah nak bertolak ke Johor. Nampaknya Fara kena lah tido dalam kereta nanti. Ni pon Fara sempat tulis entry ni sebab baru je habis edit blog orang. Tapi tak siap lagi~

      Masalahnya sekarang ni Fara tengah cari lagu yang sesuai untuk blog kawan Fara . Dia nak lagu yang soft dan tak menyakitkan telinga orang bila datang blog dia. Huhuhu Fara dah buntu. Tak tau nak letak lagu apa. Dah la buku nota tempahan tu dalam kereta. Nak ambil tengah tengah pagi buta ni? MEMANG TAK AARRHH~ haih. Blog tu tak lengkap kalau tak ada buku tu. Tambahan lagi Masa untuk Fara edit blog Panjang and minggu ni memang tak sempat nak edit sepenuhnya macam selalu sebab bila cousin Fara datang, Fara jarang dok rumah. Petang tadi pon dah pergi Pantai Morib. Semalam baru je sempat buat template kat blog tu. Hari ni pon sempat edit gitu-gitu je(add gadget//header//cursor//footer) hehe~

      Kepada Cik YUNME yang nak berArt trade dengan Fara,minta maaf sesangat eh sebab tak sempat. Lagi pon Fara dah bagi tau dari minggu lepas lagi yang Fara tak boleh lukis minggu ni. Harap-harap minggu depat tak sebuk macam minggu ni, so Fara mesti dapat siapkan semua kerja yang bertimbun dalam blog ni. Dah korang yang tengah baca ni kalau nak berArt trade atau berurusan dengan Fara harap bersabar sampai minggu depan ehh. Bukan sengaja tinggalkan kerja tapi ada urusan. Okeylah nak siapkan baju nak pergi pagi nanti.

Bye,Assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017