Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 25 August 2013 @8:51 pm 0 comments
Err. . . どうしたの ?
Bismillahirahmanirahmanirahim...
Assalamualaikum dn Salam Sejahtera.


Hai,selamat malam... どうしたの(Dō shita no) Fara? haha maksud dia tu? maksudnya what's wrong? yelah Apa kena ngan Fara sejak akhir-akhirni. Langsung tak ada update blog. Nak update blog nya apa, post pon tak ada. Haih..bila dah ada kelapangan selalu macam ni. On blogger tapi.. terbiar macam tu je. SERIOUS taktau nak buat apa ngan blog Fara sekarang ni!!!!!!!!!!!

      Ha, apa cerita  ngan game Fara yang IB tu? hmm...game tu...walaupun Fara dah habis kan, tapi Fara still tak boleh dapat ending yang betul. SADIS betul. sebenarnya ending dia macam ni..
Ib perlu cakap dengan Garry sebanyak 7 kali masa kat cahaya matahari tu sebelum dia letak cermin. Waktu diorang jatuh dalam Mary punya toybox sebab Mary tolak, Ib patutnya cari bunga mawar merahnya balik supaya Mary tak jumpa mawar merah tu and Garry tak mati sebab tak perlu tukar mawar biru dengan merah. Then, selepas diorang bakar Mary punya potrait, tangan Garry berdarah sebab terkena kaca and Ib bagi handkechief dia kat Garry untuk balut tempat luka tu. Bila dah keluar dari dunia tu, Ib dan Garry ingat semuanya kat dalam dunia yang diorang terperangkap tu sebab handkechief yang Ib bagi kat Garry tu ada kat Garry. Nama ending tu
-'Promise of Reunion' 
      Ha, ni pasal aktiviti Fara setiap minggu kalau tak berblog (sebab tak tau nak buat apa) . First, kalau dah bosan sangat(kalau dah siap kerja rumah macam cuci kain) Fara akan tengok cerita apa-apa saja yang best macam Pewdiepie main game ,BoBoiBoy episode yang lama-lama, Detective Canan ( tengok episode ataupon tengok opening/ending punya music video) dll. Ramai kawan Fara kata apa yang best sangat pasal cerita BoBoiBoy ngan Detective Conan tu? BoBoiBoy sebab ianya terbitan original dr M'sia and kita SEPATUTnya sokong negara kita right?  Yang Detective Conan pulak, sebab ceritanya logic la...cara penyelesaian yan Conan/Shinichi/Heiji buat semuanya すごい!!!(sugoiii) *awesome hehehe...Soalan dah terjawab. LOL MUCH!!!

Okeylah macam tak puas gak cuti minggu ni sebab semalam(sabtu) sekoah ganti. Minggu depan pun sama tapi Fara tak ada kat rumah sebab kena gi Johor. Hhehehe~
oklah bye and Assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017