Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 8 September 2013 @9:13 am 1 comments
Jatuh Menjunam dan bangkit balik (─‿‿─)
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

haha hei..lawak lawak lwak. Yeah tak lawak pon. Fara pon tak tau apa pasal terok sangat bulan July tuh. Fara rasa bulan tu paling sikit punya entry lah! huhu (✖╭╮✖) sadis sadis~kita boleh nampak star bulan April entry Fara dah makin berkurang dan increase balik pada bulan August but why? なぜ?**naze? wargghhh malas nak fikir pasal ni. Fara pon jarang dok umah ujung minggu lepas raya ni. Sabtu atau Ahad ada je nak gi mana-mana. Sekarang ni pon online jap kat  umah cousin Fara. Semalam patutnya sekolah ganti tapi Fara kena gi kendurayyyyyiiiieeee. Hahaha lol! ni pepagi ni dah nak balik KL balik. Malas arhh. 

      kalau korang perasan kan, Fara dah tak pernah tukar design blog Fara kan? Background, cursor (dari first time blogging tak pernah tukar sampai sekarang), comment or anything demo,sidebar je yang Fara tukar. Hahaha sebenarnya mood nak berdesign ni tak ada. Doodle pon tak tau nak wat cana. Sebabnya Fara jarang pengang lappy ni ha! Selalu je berkepit dengan FANG tuh.. Lappy selalu sangat adik Fara(ain) asyik main. je. Oh ya, cita Detective Conan semalam tak tengok pon. Tak pe...Balik rumah ni Fara nak tengok puas-puas~

 Okeylah Fara nak berkemas balik, sambung kat rumah Fara pulaklah =(^ω^)=
Bye,Assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017