Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 30 October 2014 @4:56 pm 21 comments
Fara_nym's bloglist October - November
sticky post!
Assalamualaikum..
konbanwa!


http://static.tumblr.com/dc82aay/sTDndu7ul/fara_nym_bloglist_10-11.png


saje-saje je. Sama-sama kita share blog. Jom!

Arahan dia:-
Follow blog yang totemo kawaii ni.
(Kalau dah follow Arigato!!! kalau tanak pon tak apa. tapi Fara sedih~)
dont worry, I will follow back if you want to. (mention it/ minta)
- kata tujuannye pon nak share blog kan? Jom la share blog Fara sekali alang-alang Fara nak sharekan blog Korang semua. Caranya,
    -buat satu post, titled "Fara_nym; Bloglist October - November" Ambik banner atas tu tempek kat post to. Jangan lupa backlink ke post ni balik. Kalau tak macam mana orang lain nak tau kat mana original post ni/ nak     join. then publish.
- Comment kat post ni link post korang tadi tu.

Done! Mudah je kan?

Tarikh tutup Fara boleh decide bila-bila masa saja setelah mencapai 15 orang.
harap tamat sebelum 25 october sebab bulan ni pon lagi 9 hari je nak masuk bulan 11 right?
ok oleh kerana Fara masih mencari jom lah kita bersegmen. Tarikh nye belum tutp :D
Sekian, terima kasih.

Jane!
Assalamualaikum.

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017