Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 2 November 2014 @12:16 am 1 comments
Tired. 1 Nov is a such a great day.
Assalamualaikum...
Konbanwa minna-san!

Penjam celik pejam celik dah pon 1 November. Eh..Macam Pelik je . Apa yang pelik? Ceh tadek lah. Seje je. Hari ni Fara just wenttt to Animax Oo-kun at Berjaya Times Square. There was nothing much but I houtou ni feel like oreshi..
look what I've got...

Otaku stuff: Manga,Key chain, File, notebook.
Yeah..It's anime stuffs yang obviously Anime bleach. Apa yang Fara dapat Zanpakutou ; Zangetsu (Ichigo's) , Santa teresa (NNoitra's) , Haribel hollow mask, key chain;All character Shingeki no kyoji / Attact on titan , Shinigami daiko badge, Haribel's arrancar mask, Bleach ordinary(lah sangat) notebook (all character inside), Manga yang terlepas; Bleach 53 &54, Ichigo Hollow mask and lastly free hunterxhunter file.

Esok truck tu kan bergerak kat wangsa walk.. Macam mana truck tu ?
gini je untuk photobooth lepas dah ambil gambar kat situ, gambar tu akan automatically post di sini https://www.facebook.com/animaxasiatv.


Oh ya I forgot to mention yang kat situ juga ada instax mini punya club. Wanna get free intax mini punya gmbar like meyhh?

"oh yeah there wre an anime character BEHIND meeyhh! "
come join InstaxClub. Macam susah je kan? Mana ada.. Just easy like a piece of cake ma~
like InstaClub at Facebook and tada~ ur in Intax Club!

Yu know what yang tak best hari ni. Fara ni jenis yang allergy dengan ayam. Memang lah tak sepatutnya makan ayam. Tqpi bila makan sikit je okeyh la. Tapi hari ni berapa gelen(ehh?) ayam la Fara makan balik rumah bekak mata :( wahaha k fine esok ada assignment sc yag kena buat dengan Amira ngan Dyna pula~

Ok hari memang best la sebab dapat otakuing kat luar rumah.
That's all bte. I HAVE to sleep and I SUPPOSE to sleep because of THESE allergy things!!!!

ja mata!
Minna, Ja to Assalamualaikum.

Labels: , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017