Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 6 October 2013 @6:38 pm 0 comments
Sick of week~

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

     Yo reader[s], boleh dikatakan dah lama Fara tak update post. Ha,walaupun Fara tak ada Lappy tapi, Fara still boleh update post kan. Tapi Kenapa? Tengok la tajuk tu. Actually, minggu ni (minggu 29/9 - 5/10) Fara tak berapa sihat sangat. Baru je berapa hari baik dari demam. Ha, tu la sebabnya...nak buat kerje pon dah tak larat. Rasanya siapa yang follow Fara kat twitter maybe tau sebab Fara ada inform kat situ. Time demam pun ada cerita gak. Cerita apa? Baca lah~

      Masa Fara berehat atas katil masa demam tu,FANG Fara asyik berbunyi je sebelah Fara~ Ini disebabkan notification dari Wechat ,WhatsApp, Twitter & Facebook. Ok agak mengganggu Fara nak rehat lah,dah la time tu tengah sakit kepala~ Kalau tak layan takut diorang kecik hati pulak nanti. Haha itu je. ( weih apa punya cerita ni Fara , macam tah apa-apa je cerita kau ni...) Well, sebanarnya situasi ni sama macam  gambar kat bawah ni. Fara ada letak kat twitter.
Well actually, ada banyak gambar(gambar Detective Conan je sbb Fara minat detective conan) yang Fara letak~ Kalau nak tengok salah satunya , tekan link ni [ @nymboboiboy's Tweet: I've the same situation ] gambar lain semua kat bawah...



Tu je, keyh bye and Assalamualaikum~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017