Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 1 November 2013 @12:08 am 7 comments
Fara's back! Miss me already?
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~



       Yo reader[s], Fara dah balik dari bercuti.. Eh? Cuti? Mana ada,final dah habis dah hari ni. Huh ok la not bad. Ok korang semua rindu entry Fara tak? Hehe ok actually tadek kecuali dua tiga orang je kan? Fara dah habis Exam tapi ada Banyak keje PBS sama macam blogger lain yang sama batch cam Fara . Contoh macam Ikin ngan Zakie. Yeah masing-masinf sibuk dengan PBS. Fara dah nak cuti sekolah lagi banyak PBS yang kena buat terutama nya subject  yang dah upgared ke band 6 macam Geografi ngan Science. Kerja agak susah tapi nasib ada kena buat dengan Ahli kumpulan. Minggu sebelum Exam jugak Panita Sejarah sekolah Fara ada buat lawatan gi Kedah. Nnt Fara update entry pasal tuh. Yg tu Fara jadi ketua bilik. Yg PBS pin Fara jd ketua. Har har!
      Oh ya, cakap pasal kumpulan tu untuk kerja apa ya? Ha, Geo ngan Sc gak tp band 6 . Rasanya Pendidikan Islam dah selesai PBS. Dlm masa 2 minggu ni Fara ngan kumpulan Fara bertungkus lumus buat kerja Geo , model pembandaran . Susah bhai! Har har. Keyh actually Fara tak cakap pasal science sebab kejenya sikit and senang. LoL tp Fara malas nk buat. Kalau nak tgk kiteorang buat kerja minggu ni ada bahagian bawah ni. Esok dan lusa(sabtu) giliran Kump Fara pulak yang datang rumah Fara utk wat keje. Minggu lepas rumah kawan. Hihi~
      Korang cuti tak Time SPM? Sekolah Fara tak sebab SPM buat kat Dewan. So tak ganggu sebab block akademik jauh dari dewan sekolah. Tahun ni gak, kakak Fara nk SMP 6 Nov ni. Katanya 2 minggu then kena Pergi PLKN. Kesian dia dapat pemberitahuan PLKN minggu yg lepas-lepas. Har har. Ok a. Esok Fara cuti. Nk buat PBS Sc. Pukul brapa lah tapi 8 pagi la.












Keyh, bye and assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017