Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 15 November 2013 @12:27 am 3 comments
Maybe I'm not ready yet.
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~


      Hai reader[s]. Fara ni. Tak bersemangat nak berblog sebenarnya. Yeah. Yang peliknya kenapa ramai sangat yang PRIVATEKAN blog dorang erk?. Hmm tak kisah la yang sekarang ni baru Fara sedar yang Fara belum sedia untuk menjadi sponser or anything berkaitan dengan GA or Segmen.

      Wanna know why? Ini sebab Fara pernah buat segmen free doodle and bila dah tamat, Fara buat malas nk warnakan doodle untum dorang. Doodle tu bulan Jun then Fara siapkan doodle dorang. Tu pon nasib baik time Lappy tak buat hal lagi and peserta tak merungut. Hihi thanks sgt tak merungut. The 2nd one is Fara jd sponser untuk Amirah Aisyah punya GA and GA tu tamat bulan 10. Peserta yang menang dah mula mintak selepas beberapa jam GA tu tamat. Well, Fara ingat Fara mampu bg dorang Hadiah tu dengan cepat. Tapi masalahnya, dorang mintak time Fara betul-betul busy and time tu ada Final Exam lagi and kerja // segala projek PBS sangat lah banyaknya. Sekarang Fara still tak siapkan satu lg pbs sbb cikgu bg last minute tau tak. Lagi stress. Fara tau kita tk patut stress stress ni kan? Haih yang pemenang GA tu pulak asyik mintak bila hadiah nk terima ni setiap minggu. Fara ada 2 pemenang. Tp sorang je yg merungut. Jangan terasa, ok bukan merungut, TEGUR. Yeah tegur. Rasanya esok Fara akan release stress sebab esk last sekolah.

      Konklusinya, Fara patutnya bersedia dengan lebih awal kalau nak buat GA or any segmen. Fara rasa sedikit menyesal di situ. Ehek! Well, everyone Need to learn from MISTAKES right? Another case, pasal semi-hiatus tu amat berbaloi. Fara berjaya meningkatkan pretasi dalam Final Exam Fara. Memang lah mula-mula kita tak kan boleh tahan walau seminggu tak berblog. Tapi setelah 2 minggu Fara dah dapat biasakan diri untuk menjauhkan diri Fara dr pengaruh blog. Hihi. Alhamdulillah~

Cikgu Fara nak datang melawat blog Fara, hihi kalau cikgu dah habis baca ni,  cikgu follow yerk! Support la saya (^人^)

Ok thanks for very things! Sorry ye blogget yg lambat reserve hadiah dr saya. Maaf~
Bye and assalamualikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017