Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 11 November 2014 @1:05 pm 3 comments
Nak pilih yang mana?
Assalamualaikum...
Ohayou gozaimasu!


Yo minna! Fara kat sekolah sekarang ni buat research pasal kerjaya masa depan...
 Sorry for da
' to be continue... ' yesterday.

Fara still kat sekolah ni...untuk hari ni lah.
Sorry kepada customer fara sebab menunggu lama blogny disiapkan. Fara agak bz yea.

Well Fara dah pun isi borang kemasukkan SMT semalam. Fara still confuse. Fara nak ICT tapi kat SMT mana yang ada. LAgi pon ingat nak mohon SMT sepang tapi SMT tu dah pon tukar kepada Kolej Vocasional. Fara tanak terus ambil diploma. Fara nak ambil SPM dulu.

So kalau kat selangor ni just ada satu je smt , SMT Kuala selangor. Tapi Fara tak tau lah nak ambil ke tak. Huahaha ape lah asyik ulang ayat yang sama je. LoL. Anyway...Korang yang form 3 yang sama batch tu macam mana? Fara dengar partner blogger Fara dah mohon KRU academy. Sorry la Fara tak minat animation yea. Fara tau situ Fara berpotensi masuk situ sebab pandai boleh lukis. Tapi seriously Fara tak suka ehh..bukan tak suka, just tak minat. Fara just minat graphic je. Korang rasa akak-aka kat luar sana tu kalau yang tau boleh tolong tak?

Fara nak mintak tolong...
Agak-agak nya Fara patut ambil apa yea untuk teruskan pelajaran Fara kalau Fara nak jadi grapic designer besar nanti?
Sekolah mana lagi yang boleh ambil ICT?
Kalau elektronik dengan elektrik tu ada ke?
Kalau Fara ambil SBP dengan MRSM boleh jugak ke ambil grapic masa Uni nanti?
Fara ingat lah kan nak mohon SPB, SMT dengan MRSM sekali.

Masalahnya ok ke tak erk?
seriously Fara nak sangat jadi graphic designer.
Wohoho

ok lah. Fara nak sambung tengok anime..
Seriously bosan bila dah tak ada assignment semua tu tapi Fara agak gembira sebab dah ada masa untuk layan semua anime dalam list Fara. Banyak lagi kot. Woooooo.

ok minna!
jane,
Assalamualaikum

FARANYM | HYOUKURONA 2017