Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 22 February 2013 @11:18 pm 0 comments
As many as I can!
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة *peace upon to you!*

Boboiboy:DON'T PULL MY HOODIE!!!!!

Hai,Selamat malam! Fara rasa macam sebulan tak updte post kat blog ni! padahal baru seminggu kan? hak hak! Fara rasa blog ni dah jadi sebahagian hidup Fara lah~hmm.. baiklah, merujuk tajuk entry Fara kali ni Fara nak tambah banyak sangat tutorial! yelah kan~ haha -I wanna post as many as I can- >.< hmm...jadi kalau nak request tutorial boleh je! tapi Fara rasa kalau tempahan blog tu klau ramai orang tak terbuat lah Fara! >.< hahaha macam tahun lepas! yelah kan? malas katanya sebab time tu Fara takhabis lagi edit blog! rasanya tahun lepas lebih 15 tempahan yang Fara tinggal kan TT_TT sorry ye korang yang menempah kat Fara! :/ ok lah! Fara tengah fikir ni tuto apa nak buat.Nanti Fara nak buat tuto yang Fara tahu!..ok lah! bye untuk sementara! atau lebih sesuai ialah jumpa lagi kan? Assalamaualaikum~
happy & ceria selalu!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017