Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 19 November 2013 @1:42 am 2 comments
Sedangkan yang lain GEMBIRA...
Bissmillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahter.


      Entry yang Reader[s] sedang baca ni pasti menghayatkan hati korang.[ Ceh macam lah sedih sangat.] Well actually, maybe Fara yang sedang menulis post ni yang sedih sorang-sorang je. Ini semua datng dr Far sendiri. Tak tau man nk lepaskan geram, sedih dan berbagai perasaan pasal benda ni. Benda ni tu apa? Please, teruskan membaca. Do not SKIP!
this pic is copyright by a blogger named amira
     K ini apa yang Fara rasakan sejak beberapa bulan yang lalu sehingga sekarang cuma sekarang lebih menyakitkan. Sedangkan Blogger yang lain dengam gembiranya menaip dan mengedit setiap masa tak kisah siang atau malam di kala waktu cuti persekolahan atau cuti kerja, Fara pula sudah berbulan dengan susahnya menaip entry dalam FANG dan langsung tidak sama sekali dapat mengedit blog kesayang ini. Yeah ianya sangat menyakitkan apabila dapat lihat dengan senang hatinya orang lain . Abah Fara kata tak nak baiki Lappy yang chargernya terbakar sebab tunggu Fara habis PBSMR[untuk form 3 2014] ( ̄▽ ̄;) ( ̄ー ̄)  ( ̄^ ̄)  ( ̄д ̄)   (ヽ ̄д ̄)ヾ macam-macam memek muka yang Fara buat. Mula-mula tengok macam " ceh,, orang lain taip setiap hari time cuti . Apa aku kisah," keyh sebenarnya rasa macam nak menangis je . Jealousnya tengok dorang. Untung lah kan (⌒0⌒)/~~

      Kalau koranglah yang memang dulu kaki blog macam Fara, apa yang korang rasa. Keyh agakla kan macam 。。。tapi kelebihan tulis dalam FANG Fara ni ada japanese keyboard yeah. Jarang kan . Actually , nama Fara yang ni →ファラ Fara tulis pakai keyboard tu. Bukan pakai google translate pon sama la dengan perkataan ' Meitantei Conan'. Ni Fara try tulis→名探偵 コナン. Masa first time pakai keyboard ni aga kekok sikit lah. Tapi sekarang dah d=(^o^)=b〔wokeyhhh!〕dalam kegembiraan dapat menaip menggunakan japanese keyboard tetap tidak boleh memanandingi mengedit blog right. Seriously, seksa gila nk edit dalam apa-apa gadget electronik. Fara dah try ngan Ipad, phone , tablet dan macam-macam lah. Blog ni hanya boleh diedit dengan Lappy or PC je (; ̄д ̄;) amat menyakitkan dan menyedihkan. Ya Allah, bantulah hamba-Mu yang tengaj buntu ini.


~-EXTRA~~
      Untuk penutup post yang panjang berjela ni, Fara akan ceritakan apa aktiviti Fara sepanjang ni. Tapi setakat ni ada sikit je macam tgk Astro Fisrt free .yeah abah fara staf . So dapat free. Well baru tengok cerita ' Highland Tower' jap tadi. Malam tauh.. Huhuhu seram sejuk  (゜゜;)  har har. Lain-laim abah Fara registerkan Fara kat kem IT utk mengenali lebih dekat tentang internet, microsof, pembuatan gam dan web dan cara penggunaan sofware adope [example: adope photoshop, flash dan sebagainya.] Actually, Fara tak nak sangatlah nak gi sana but nak buat apa, dah terlepas. Terpasa gi jugak. Yang Fara tak sabar nak belajar lebih lanjut abt adope (^人^) dah lah..maybe dag banyak tulis ni. Keyh lah.
Bye dan assalamualaikum

FARANYM | HYOUKURONA 2017