Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Wednesday, 19 November 2014 @8:16 pm 1 comments
Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015
Assalamualaikum...
Konbanwa minna!

bila dah beberapa hari tak update blog rasa macam dah berkurun tak update blog.
Ha, today I'm gonna join this segment I guess hehe..
Come on click the banner to join! But It's for only Malaysian.. Sorry~


Ok Fara malas nak speaking sebab ini untuk warganegara Malaysia saja kan **grin*
so tak yah speaking macam selalu lah~

Fara ni buat blog sebab kawan yang suruh.
Fara dulu just ada account google sebab youtube je.
Tarikh account google Fara diwujudkan 11 Nov 2011 (11/11/11) cantikkan tarikh tu.
Fara tak kaan lupa.
Apa-apa pun time nak wujudkan blog ni Fara minat gila boboiboy (LOL) sebab tu lah link blog pon Faranymboboiboy.bs.com.
Asalnya OTAKU since Fara darjah 5 (2010) tp ntah la tetibe minat bbb pada thn 2011.
Tapi sekarang ni Fara teruskan dua-dua skali (jadi otaku + bbb fan).
Dan sekarang blog ni pon dah campur aduk dengan anime + boboiboy + cerita pengalaman Fara.

Tu je erk? Sory la panjang sebab ntah la seronok menaip pulak yeaaaaa. Kalau boleh alang-alang dah baca tu comment la sikit apa pendapat blog Fara /follow (cehh jahat nye ayat tuh) gurau-gurau. Bukan satu arahan keyh.

Bye.
Assalamualaikum.

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017