Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 24 February 2013 @1:35 am 2 comments
Ujian yang menyedih kan!
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة *peace upon to you!*

hai! hari ni Fara nak cerita pasal ujian gempak oleh youtube! nak tau kenapa? sebab ada beberapa accout yang memblock video Fara kat youtube .. tu pon sebab diorang kata Fara ambil video diorang tanpa izin!Tapi Fara cuma buat viideo sendiri je! paling banyak video boboiboy! bila tengok balik "this video visual content administered by ANIMONSTA STUDIO" alamak! alah pihak animonsta tak bagi kita semua upload/share video dia kat youtube lah! sedih kan! semua video boboiboy pulak tu Fara kene ! patutnya kalau lebih 3 kali account youtube kena delete! hari ni Fara nk upload vid tuto Fara baru buat hari ni! then tak boleh! tengok-tengok sebab copyright~ sedih nya! patut lah selama ni tak lh upload 15 minit ke atas ..rupa-rupanya pasal ni! Fara dah kene 8 kali copyright strike! huh! nasib baik tak kene delete account youtube! dia kata kalau nak buat coryright strike tu kene pergi YouTube:Copyright school! itu nama laman web je tau! ok Fara dah pergi ke school tu then kene buat UJIAN tentang copyright! amboi youtube, copyright pon ada ujian ka? haih..dia kata kalau nak buang copyright strike tu kene tunggu 6 bualan lepas kita guna dengan syarat pergi copyright school & buat ujian! Alhamdulillah,betul semua! kalau salah mesti account youtube Fara kene delete TT_TT ok lah ! tengok lah gambar kat bawah ni!memang pening kepala nak jawab kalau tak tengok video tu! haih! nasib baik lah!






Kena lah Fara tunggu 6 bulan lagi untuk upload vid tuto Fara ! kesian kwan Fara yang mintak buat tuto tu! haih,I'm sory! :/ ok lah! itu sahaja cerita Fara pagi -pagi buta ni! hahaha bye! peace upon to you!
have a happy day!

FARANYM | HYOUKURONA 2017