Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 19 November 2013 @6:21 pm 1 comments
Techkidz@KDC [MSC Cyberjaya]

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



12:29 pm.
      Hey, hari ni Fara gi Kem IT yang Fara ceritakan malam tadi. Haha tengah tulis dalam kem ni. Sekarang tengah rehat. Fara ada 4 orang kawan baru . Tp yang adik beradik dr Sepang tu Fara tak pasti apa namanya. Tapi sorang ni anak sedara kawan abah Fara, Samsiah. Yang sorang lagi ni kenal kat tempat makan sebab dia dok sorang je. Jd Fara ajak dia join Fara ngan Samsiah sama-sama. Nama dia Azra.



      Ha, kalau orang tgk gambar kat atas ni, nama Fara salah dieja sebab tertinggal Nur. Kan patutnya Siti Nur Farahanim. Hihi ok never mind..jap lg gi solat Zohor then masuk tempat kiteorg buat kuliah td. Pukul 1:30 nnt. Then berpecah ikut aliran. Fara dah kata ambil aliran ADOBE ( ̄▽ ̄;) yeah even Fara dah tau cara penggunaan, tapi apa salah nya kalau kita kembangkan lagi ilmu pengetahuan kita right?(^з^)-☆ keyh la sambung nnt la time free~
じゃね*jane.


5:43 pm.
      yo (^。^)y-~ Fara dah balik. Best gila time buat animation sendiri pakai Adobe . Woooo itu paling best. Tengok la gambar kat atas tu~ korang nampak kan beg? Beg tu Hadiah sebab menyertai. Nak tau dalamnya ada apa? Nnt dulu, baca sampai habis dulu. Keyh, sejak kelas adobe kami bertiga[ Fara, Arza and Samsiah ] dah mula rapat. Then kami satu kumpulan buat cartoon sendiri gerak. Adobe ape tah yg pasti CS6 [ latest ] dan bukan flash. Ok then kami punya animation lawak sangat tau.



      Kami semua dapat hadiah yang sama tapi animation kami tak dapat sebab top 3 je. Ye la cam na la nk menang sebab buat je gelak2 har har. Btw, yang penting tu knowledge yang kita dapat dan had learn fun together as well. Kan? Keyh bawah ni semua gambar yang korang nk tau apa yg Fara dapat. Keyh tu je .
Bye and assalamualaikum

H

FARANYM | HYOUKURONA 2017