Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 20 November 2014 @12:56 pm 5 comments
Cold!
Assalamualaikum...
Ohayou minna!

Balloon | via Tumblr

Again kalau dah update pukul

Well today kelas 3 KRK set up explore race. Fara, Dyna dengan Tisha jaga stesen yang ada water balloon. Oretashi isi air lah dulu, budak laki tolong sekali. Masa tu paip ada satu je so kiteorang ingat nak pegi paip kat tempat lain. Masa tengah Isi tu dah nak siap. Saje nak kena kan budak laki la Fara pun baling dari tingkat tingkat 2 ke tingkat 1 sebab paip yang kiteorg guna tu kat tingkat 2. Classmate Fara yang lelaki tu pakai paip kat tingkat 1 lah. pecah mercik je kat dorang. Tetiba tak expect pon yang dorang senyap-senyap naik serang waterballoon tu kat Fara. Habis basah buat kali pertama pagi tu. Dah la nanti kering gak lah. Dinesh la baling nasib basa sikit je.

Explore race dah mula. Pada mulanya semua berjalan dengan lancar. Group Arasy samia dulu. Semua dorang punya ok, tak ada belon yang pecah pun. Sampai group yang seterusnya ok je kot tak silap group Ares. Then group Hanis. Hanis yang balik dengan Fara tu, group dia banyak la belon pecah so award dia kena basah. Ingat nak baling kat acap sebab dia banyak merungut. Bila baling patutnya semua kena lah. Hahaha Syafinaz dengan Wani dah basah so kesian dorang xD Yang kena award dengan kru kiteorang paling teruk acap dengan hariz. Ikhwan bertuah tak kena langsung.

Keadaan semakin bercelaru bila ada 2 kumpulan sampai satu stesen serentak. Ya allah nak gila lah dorang rebut itu ini last2 semua belon pecah pakat semua pakat dok perang water ballon. Habis sekali kru-kru permainan pon basah kuyup xD Dorang kata tak ada sesiapa baling hwehwhehwe..ain mmg comel..tisha gemukss,,arina jendulls..hanim plak pendek..nyahahaha..suka hatila..nak tulis ape pon..postbombed by 3 pretty girls, arina, ain and tisha.mwahaha. Hanim tengah dengar lagu totee ateee hiroganu .

SEkarang ni kat Makmal komputer macam biasa ambil masa terluang yang kebosanan tak buat apa baik update sebab takde apa boleh buat.


Just tengok anime Parasyte ep 7 yang gila sugoi to shinichi kakoi!!!! Migi and Shinichi themself met someone that have same species , parasyte blended with a human.  I was like WAGGHHH MAJIKA YOU!!!!!

ok ignore that because semua tu just Sekai no Fara~

haha ok lah nak sambung youtubing. Currently obsessing with Tokyo Ghoul Unravel  :D

mata ne,minna
Assalamualaikum.

Labels: , , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017