Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 24 February 2013 @4:32 pm 10 comments
Cara download photoshop
Bismillahirahmanirahim~
Assalamualaikum~*peace upon to you!*

Ini lah Photoshop~

Fara tahu ramai yang nak sangat ada photoshot kan? Jadi ,Hari ni Fara nak buat tuto Cara Download Photoshop Portable~ (ini sebijik macam Photoshop CS5 tapi nama je Photoshop white rabbit)

1.Korang pergi link ini --> Download Photoshop

2.Tekan muat turun percuma/ download free..then korang kena tunggu 20 saat tau!

3.Lepas dah siap Download, korang gi file download kat PC/ Laptop korang  then right-click yang korang dah download tadi then tekan extract here..lepas tu cari lah Folder Photoshop sama ada di destop atau file download tu juga..

4.lepas dah buat,korang buka lah file photoshop ..then double cklik photoshop untuk guna!
kalau tak boleh right-click then tekan  run as administrator.


Ohoho..then dah siap lah! Kalau ada Problem, inform kat komen ye?
bye,Assalalamualaikum~


FARANYM | HYOUKURONA 2017