Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 23 November 2013 @3:32 pm 1 comments
Har har. Cenggini lah~
Bissmillahirahmanirahim...
Assalamualaikum and Salam Sejahtera~

       Yo, nightynight everyone. Yeah dah berapa bulan lappy tadek but Fara still dapat update post macam biasa sebab dlm phone Fara ada app BLOGGER. Ok, tp takleh edit blog ( ̄▽ ̄;). Ha, cenggi ni la fara biasa je. Nk tau apa jadi kat fara bila tadek lappy? Fara...



       Lukis...doodling. Yeah korang ingat Fara just reti doodle biasa2 ke? Fara suka doodle . Oh ya, tgk la dinding tu, dah serabut dengan drawing Fara. Fara byk lukis detective conan ngan oc Fara. Har har. Meja tu pulak bersepah ngan byk buku and semua buku tu dah jd mangsa conteng Fara. MUAHHAHAHA. cehh kejam sangat tu (ye ke). Keyh, never mind.. Fara tau patut nya beli sketchbook yang baru ~
Selain tu Fara .....



       Suka lepak kat halaman rumah Fara (^人^). Semua pokok tu hasil tanaman kami sekeluarga start kami pindah lgi. Alhamdulillah pokok2 tu telah mengeluarkan hasil yg sangat indah seperti bunga bungaan and hasil yang amat manis iaitu buah-buahan. Kat bawah ni ada gambar 3 biji buah matakucing yang Fara petik fresh dari pokok kat halaman rumah Fara.


Owh ya, one more thing, ada rama-rama yang cantik singgah di sehelai daun kat pokok matakucing. Tgk la gambar kat bawah ni. Fara kan suka photoshoot. Kebetualan time tgh petik buah tu ternampak. Subahanallah, cantik sungguh sayapnya.


      
       Lain-lain tu Fara just buat apa yg Fara boleh buat dlm FANG Fara ni.. Hihi macam download lagu , edit phoroshoot Fara and yg bawah ni....

chatting with classmates.

watch Detective Conan.

watch detective conan again :3

listening music

detective conan comic :3

'Spending time with Shinichi-kun to Edogawa-kun (^人^) ' I mean update moment kat Wechat la cem biasa ~

Ok lah, tu je, bye, Fara nk gi layan Detective Conan // 名探偵 コナン ( ̄▽ ̄;).
Jane, Assalmualaikum。。。

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017