Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 25 February 2013 @2:00 am 0 comments
Shimeji BoBoiBoy
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة *peace upon to you!*

hai!dah malam ni! patut nya Fara dah tido tp sbb tgg adik Fara buat homework tu lambat tu!!! 0k Fara nak ckp pasal shimeji BoBoiBoy yang dibuat oleh akak Nurfatin Nur a.k.a ryocutema..Fara baru install petang tadi! hihihi..lawak lapulak tgk byk boboiboy kat screen lappy Fara ni.. ok kalau korang nak tengok pergi link ni --> klik!  DAH TENGOK?hahaha sorry lah Fara tak boleh letak gambar kat sini sebab Fara tulis pakai phone skang ni!! :/ apa- apa pon Fara nak maklum kan cam biasa sebab esok dah Isnin  kan, tau tau je las Fara tak boleh main Internet sampai balik sekolah Jumaat..tu pon kalau Fara siap homework! Fara rasa bulan ni macam sikit sgt homework atau Fara yang selalu buat banyak tpi dah biasa...haih, apa - apa je lah! ok bye, jumpa jumaat minggu depan! 
ASSALAMAUALAIKUM~

FARANYM | HYOUKURONA 2017