Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 29 November 2013 @12:38 am 6 comments
How do I 'Manfaatkan' cuti tanpa laptop .
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~




       Hmm...memandangkan cuti hujung tahun ni ramai yang sebuk mengedit blog, Fara pula buat apa? Ha, kalau tgk gambar di atas, Fara dah beli and sediakan beberapa barang. Eh? Tak tau apa? Meh Fara jelaskan lagi. (^^ゞ




       Fisrt, Fara dah beli dua buah sketchbooks sebab macam yang Fara cakap dalam entry yang lepas, Fara dah kehabisan sketchbook. Kan byk buku.yg jd mangsa conteng fara.ngueh ngueh ngueh~ Anyway, kalau la korang perasan hampir semua benda Fara boleh lukis except character from boboiboy. Naze? Why? Apa2 lah even fara dah practice. Key lah malas nk ckp pasal ni xD. Fara dr dulu tak habih2 doodling kat notebook sbb npk cantik kat notebook.




        Anyway, korang tau tak apa dua kotak besar tu? Itu ' Leisurely ' painting by numbers . Fara dapat dari cik nora Fara. Dia kan selalu gi jelajah dunia . So kali ni dia beli lagi besar lagi. Dua pula tuh! Haha kalau tgk facebook, fara dah post gambar painting tu kat wall. Tak siap lg. Agak penat.but Fara seronok snb Fara kan minat seni lukisan.

       Kalau nk ikutkan, Fara manfaatkan cuti sekolah tanpa lappy dengan membuat dan menaikkan taraf seni lukisan Fara. Hehe itu lah awapan nya. Sorry lah kalau entry kali ni tak menarik and tak masuk akal. Trololo xD
Keyh lah.
Bye and Assalamualaikum~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017