Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 2 March 2013 @7:59 am 0 comments
My first Art Trade with Ain Soofiyah !
لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة l *peace upon to you!*

yo selamat pagi semua! Fara dah datang balik! Sebenar nya Fara dah boleh main Lappy ni sealam tapi tak tau nak post apa! hihihih >.< ok lah! pagi-pagi ni dah ada Idea nak post apa! Kali ni Fara nak post pasal ni FIST TIME Fara art trade ! dan orang yang pertama art trade ngan Fara  ialah Ain Soofiyah! tengok lah! ni doodle kiteorang buat!

By Ain Soofiyah
ok ni tak berapa sangat tapi asal kan ikhlas~ (by me!)
ok itu saja! nak piblish tuto yang dah berkurun lama nya tak publish! haha!
bye Assalamaualaikum~
Be happy =)

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017