Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 7 December 2013 @12:42 am 3 comments
heyoo! long time no see in lappy ver. Miss you blogger world!
Bissmillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!


       Yo, reader[s], hari ni Fara happy sangat sebab dapat selesaikan Fara punya tugas and kembali ke dunia blogger ni lagi :) so, lepas ni fara boleh lah buat semua request doodle la, blogger template designer, and tutobies!  Well. macam, yang Fara bagi tau entry yang sebenlum ni, Lappy kakak Fara kan charger nya rosak so, oleh itu, ayah fara bawak la pergi kedai and beli charger baru. Setelah dua minggu menunggu. Charger dah siap. her her her. Erk? gelak cara apa tuh? well, who cares.

       By the way, maybe hari ni je Fara boleh masuk dunia bloggie nih. Tak sempat pon nak edit berbagai-bagai dalam nih. Bukan macam korang kan? Lappy sorang satu and sesuaka hati nak buata apa and bila nak on. Fara ni ntah bila pulak nak ada sendiri. Kena lah dapatakan keputusan yang elok untuk mencapai kesemua impian Fara. Anyway, korang semua tau kan yang bukan lappy Fara but Kakak Fara punya. Dia memang tak bagi sangat orang main. Ni pon Nasib-nasib baik Fara lah boleh main, tu pon setengah jam je. Well, terima jelah kenyataan.

        Abiut drawing Drawing Fara? nak tau ke? sila check kat siniii~ [[ klikk ]] hah. there you r. so, Jane. see ya next time if I can enter this world again with lappy.
Bye, Assalamualaikum :s

FARANYM | HYOUKURONA 2017