Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 8 December 2013 @3:45 pm 2 comments
Tutoral : Ayat bergerak / marquee
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Detective Conan Movie 18 : The Sniper From Another Dimension
Trailer relesed : 6 December 2013
Movie realesed in cinema  : 19 April 2014
       Heyo!! Fara tak tau asal Fara ni jadi agrasive bila dapat lappy semenjak - duamenjak nih. Hihihi. And one more thing, Fara ni Fanatik dengan Detective Conan gak selain boboiboy. Man, Asal banyak sangat benda yang best-best tahun depan? Keyh lah sian kan korang yang nk tgk tuto ni. Tak pe la Fara akan cerita di lain post keyh? :)

keyh jom mulakan. ~

1. Sign in-> Dashboard-> layout-> add gadget -> html/java script

2. Copy code bawah ni dan paste kan pada ruang html/ java script
<marquee> Ayat korang / text </marquee>
*merah tu awak tukar dengan yat or status korang or anything yang korang nak tuli keyh?

3. SAVE~

done. senang kan? hihi keyh bye dan Assalamualaikum and good luck!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017