Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 12 December 2013 @4:39 pm 5 comments
What's new? 'UPDATE!!!'
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



Please donate for me by clicking all this advertisment.

Edogawa-kun is sleeping :3
Taken from  Detective Conan ova 13
8 December 2013 // 5:29 pm

        Ohayo, Fara free but still tak boleh edit blog. but boleh update benda yang simple-simple je. yelah macam cerita or update tutorial. keyh, apa yang 'NEW' sangat ni. first..


Farapunya cover Fang dah tukar.... Dulu punya dah calar balar nak bagai dah. Trololo. But Baru je lebih kurang 2 minggu yang lepas lah. Baru je tukar . Yang ni gelap dan tak menyakitkan mata. Selalunya , Ya Alllah, Silau gila nak tgk FANG tuh. Sekarang ni pon Fara ok. Yang baru ni tinted., It's mean ianya agak privasi. trololo [ tu pon nk bagi tau erk] Gomen gomen~



       Pasal lukisan Fara tu, Satu dah siap tinggal ladang bunga je lagi. Mau tgk ngak? Eceh.. hmm...  Sebenarnya yang tu siap cepan sebab kakak dan ibu Fara tolong. Sebab dah ponet larhh. Cantik tak? hihi Sorry kalau tak cantik, Fara bukan telented sangat macam artist kat luar sana. p/s: artist seni lukisan keyh, NOT hiburan~

WHATT???!!! PANJAT???!!
        Panjat? Panjat pokok?! Well, biasa lah kan~ ingat laki je ke yang boleh panjat pokok cenggini untuk petik buah? Perempuan pon boleh.. Masa hari pertaman tu kakak Fara yang panjat, then Fara. Dalam masa nyang sama, Adik Fara yang Ain tu dia panjat pokok mangga untuk amek buah jugak lah~


 Gambar-gambar ni sema abah Fara yang ambil kan. hihii
 keyh, Fara nak keluar. Maybe Fara akan sambung tulis di entry yang sama ni.

Sambungan...

 10 December 2013 // 8:21 pm
  

       yokattta! Akhirnya, dpt gak sambung. Well, I'm not kindda bz but ya, y 'knew already right? bla bla bla sister's bla bla bla lappy and so on lah. So, Let's continue reading my story.

Detective Conan Movie 18 : The Sniper From Another Dimension
Trailer relesed : 6 December 2013
Movie realesed in cinema : 19 April 2014
        Yeah, about this umhh.. Seriously, Fara betul-betul tak sabar nak tengok apa yang terjadi. But kena lah Fara tunggu hingga akhir tahun Form 3 tahun depan. Fara dah tulis kat status yang Fara akan buat superb Hiatus kat blog, Facebook, Twitter (maybe) ,Ask FM .Deviant Art, Youtube, Google + and apa- apa jenis sosial network semua kena deactive. I don't know why terok sangat kan? but ini arahan Abah Fara. Malah phone pon tak boleh. but yang Fara tak puas hati nya tahun depan ada banyak cerita yang best-best contoh macam BoBoiBoy : Sfera Kuasa , 「名探偵コナン 異次元の狙撃手(スナイパー )」// Meitantei konan i jigen no sunaipā [Detective Conan Movie 18 : The Siper From Another Dimension ] , BoBoiBoy Musim ketiga and banyak lagi lah . 。・゚゚・(>д<)・゚゚・。So sad kan? huhu setakat ini itu sajalah perkembangan cerita yang Fara tau. Natah apa la yang akan Fara tertinggal di tahun akan datang. Ma, tepaksalah tempuhi.

   
 Don't take it, I warned you ! I mean this picture~
        Oh ya, tinggal 5 minit je lagi. pantasnya masa berlalu. keyh talk about 'new', Fara baru dapat braclet Fara beli through internet. haha ambil masa 3 bulan. Fara jumpa dr Intagram. Even Fara didn't have Instagram. yeah but cantik. hihi of course lah Fara suka. keyh. tu je

        About me? heh? dari awal tahun dah memang bersemangat nak masuk form 3 but agak sedih sebab cepatnya masa berlalu. Cepatnya kita membesar . Pejam celik pejam celik dah akhir tahun. Pejam celik pejam celik lagi dah tamat 2014. huh?! fuyyoooo.... hihi Don't mind about gambar Fara yang comel tuhh. Just for fun. trololo. but Fara still tak puas hati sebab tak dapat umah design bloggie nih. Doodle pon tak sempat nak buat. sebab nya.. hmmmm hmmmm hmmm...(ノ_ _)ノ   hapak argh frust gila! hah. Dah tak larat nak menghadap FANG tuh. Tu lah  haihh spechless lah pulakk   ヽ(。_°)ノ  hah? apajadi dah ni. gilo? tak lah just actiing like that. Apa-apa pon sorry lah sangat-sangat kalau to much typo dalam bloggie nih. Serious banyak gila typo. haha I don't know when or where I can update my lovely bloggie. Anyway , 28 hari lagi anniversary blog Fara yang ke-2 tahun. Yay O(≧▽≦)O ! Tak perlulah korang kira berapa tarikhnya kat kalender, biar saja lah Fara bagi tau. 7 January lah . hihi Well, that's all.

Bye, And Assalamualaikum.

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017