Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 8 December 2013 @4:22 pm 0 comments
Extra: Cara buat koko BoboiBoy yang sedap~
Bissmillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Actually, Fara sengaja buat tuto ni sebab abah Fara baru je beli beberapa barang dari carnival apetah. lupa lah dari putrajaya. promo carnival tu ada di mukasurat terakhir Majalah komik BoBoiBoy isu 18.


ha, nilah dia. tak banyak barang pon Abah Fara beli. But kat ruma tu ada je  koko. tak pernah habis :3
okeyh. sape yang berminat boleh la ikut cara Fara ngee~

1. Sediakan,
-koko BoBoiBoy
-mug
-air panas


2. Tuangkan air panas ke dalam mug.
Tips: kalau nak lagi sedap, tuangkan separuh daripada mug itu.



3. Ambil sepeket koko BoBoiBoy.



4. Buka/ koyakkan peket tersebut dan tuang kedadalm mug yang mengandungi air panas.



5.Kacau air tersebut. kalau air tu terlampau panas, tambah sedikit air kosong (air masak biasa)
Tips: kalau nak lagi sedap atau air tu tawar, tambah la susu pekat :)

EXTRAS:~


'sruuppp....nyummmy, TERBAIK!'

bye, Asslamualaikum~

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017