Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 14 December 2013 @4:04 pm 2 comments
250th Fara_nym ShdwFang BoBoiBoy folower,I'm Msr Qisti to be [ayue]
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
http://3.bp.blogspot.com/-4C5ZBrbadt0/UqwPY7JXJqI/AAAAAAAAD68/NRteqvFb3TI/
s1600/250th+folower,+thanks+doodle.png
        Yo, hehe well actually baru hari ni dapat lappy so ntah la tetiba nak buat entry cenggi nih. yelah kan. Fara dah dapat 250 follower! thanks to follower bertuah Kat blog ni. Fara just boleh bagi hadiah doodle ni je. oh ya, dah lama Fara tak lukis doodle sebab tu la ada uang tak betul sikit. Sorry//gomen gomen~ Anywa, ini lah pemilik blog I'm Mrs. Qisti to be , nama nya  . Cantik jugak lah blog dia. And Fara
suka! Keyh, btw follower lain jangan lorh sedih sebab tak dapat doodle. Fara rancanmg nk buat freebie cute doodle. Well, sebelum ni Fara dah pernah buat freebie doodle but time tu tak berapa power sangat doodle Fara. ngueh ngueh ngueh.

keyh, bye and assalamualaikum~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017