Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Wednesday, 25 December 2013 @10:39 pm 0 comments
I'll miss them, And you reader[s]~
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Photoshoot of FANG // Skittles // Bloggie // BoBoiBoy[H] // Lappy
        Well, I feel like dah tak ada  mood nak ber blog sebab masa yang ada pon singkat saja. Hahah yeah. Mesti Reader tetap Fara ada yang merungut " Ish dia nih, asyik cakap benda yang sama je. HIATUS la TAK boleh on lah itu lah ini lah. " ok It would me like that right. Wokeyh Wokey Fara just nak cerita..
.
.
.
.
.
eh eh.. Chotto, what are we waiting for
.
where?
..
what?
...
I mean YOUR STORY LAH~
...
OWH!! gomen gomen ~
.
.
(ok please don't mad and skip this dump thing)
.
.
.
That I WILL MISS MY LOVELY PURPLIECIOUS DOODLY BLOGGIE ni.huhu ok cukup lah tu nak bet senti-senti mental sangat 10 bulan je pon. hm....(blur seketika) HA?! 10 BULAN?!! gila kot tak boleh tahan kot rasanya nak tahan.Tak ada FANG[my lovely xperia] , BOBOIBOY[h] (pendrive), Blog, Internet. semua tak boleh . SEIOUSLY! huhu Naze?! hah,, minggu ni serious Fara spending time dengan baca FanFic or you what like.... hmmm novel I guess. Yeah kat deviant art lah. Actually, memang lah Fara seems like tak active kat deviant art sebab Fara tak pernah masukkan deviantion.[what ever] but Fara selalu view banyak drawing, fanfic, painting and maybe some tuto drawing. Har har don't mind it.Yeah. What if Fara akan DAH TAK berminat nak berblog anymore? hm... Mesti ada jugak rasa gitu nanti. but Fara dah tekad nak belajar and be a success student just like my eldest sister <( ̄︶ ̄)> aaa....keyh. that's too over acting right? Untung larh . Sapa yang MEMANG ada lappy sendiri or dia yang menguasa lappy tu and mak ayah dia tak buat hiastu kat semua gadget dia huhu but maybe Abah ngan Ibu Fara buat gitu ada hikmah nya right? Well, terima dan bersyukur lah seadanya. ╮(─▽─)╭ ..

TUTORIAL~

        About that. umhh... Sorry actually Fara dah terima banya sangat request kat ask.fm. but Fara capture tuto yang belum buat. Fara sedang sibuk. (eceh ..sebok ke apa?) Ye lah, lemme explain . Actually, I'm not busy at all but Fara tak selalu dapat main lappy kakak Fara nih. Actually, Fara tak pernah ada lappy sendiri. Maybe lepas PBSMR ni Fara akan dapat if result ok. ok stop talking about this. back to topic. Kakak Fara dah balik and dia dah pon lepasi SPM and of course lah dia nak balik lappy dia kan? haha itu lah. So, Fara nak berusaha dapat kan lappy sendiri. Nantii bila dah ada lappy sendiri bloeh lah Fara buatkan request tutorial or freebies or tempahan blog. Sebut pasal tempahan, haha ada lagi 3 blog yang tak siap di edit. Yang dah bayar sorang je. haha well, who cares. Ceyh.. I'm care about that. Nanti pelanggan lari pulak cakap gitu. Hahah gomen ne, minna. ヘ(>_<ヘ)

. . . . . . . . Well
                       . . . . . . Seriously,
                                                  . . . . . . I'm Sorry
                                                                              . . . . . . . and upset
okey okeyh thats enough! don't worry, I'll be back~
It's a week to active my hiatus on my blog.
just relex
and chill.
.
.
.
.
and I know only for a week.

keyh thats all, bye and assalamualaikum. Seriously, I'll be back in two or three days and of course on first January. I promise ( ̄ー ̄)



FARANYM | HYOUKURONA 2017