ice\FIRE
Unsupportive
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 14 December 2013 @6:27 pm 2 comments
what? just do anything that I do. Nothing special.
Bismillahirahmanirahim.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



        Hei, lagi 19 hari je cuti sekolah yang tinggal. hmmm... kelengkapa sekolah belum beli lagi ╮(─▽─)╭ haha . Keyh apa yang Fara buat. well, yang gambar atas tu jangan layan. haha semua activity tu Fara buat bila kakak Fara bagi kebenaran main lappy dia je. macam sekarang ni. act, Fara sorang dalam rumah sekarang ni sebab ayah Fara hantar kakak Fara gi open house budak asrama dia. hehe semua ikut kecuali Fara. but Fara tak kisan pon(⌒▽⌒) Mungkin lepas keluarga Fara balik mula lah kakak Fara dah nak ambik balik lappy kesayangan dia ni.Macam yang korang nampak, kat google chrome Fara selalu bukak Anime Detectective Conan aka meitantei conan dalam jap. lah. lagi blogger, cam sekarang ni, web detedtive conan , facebook fanpage and blog je. yang lain-lain tu macam photoshop sebab Fara lukis doodle and photoscape utnuk edit sikit gambar. yang file dua tu Fara masukkan BoBoiBoy Halinintar (kingston,my pendrive name) Fara ngan FANG (xperia,my phone name) Fara. cembiasa like I'm said .



        oh ya, about painting Fara nih, Fara dah siapkan semalam. So, how it is? okeyh tak? kalau tak okeyh cakap. Hehe ada improvement ? well. i know la. tak dek pon. haha biar lah. Fara dah malas nak fikir pasal lukis-lukis ni. dah penat meh.asyik lukis je. Cik Nora dah ambil balik lukisan ni. Fara just tolong buatkan je lukisan ni. Sebagai penghargaan, dia bagi 2 ekor kucik yang sepaptutnya seekor harganya RM 500 ringgit. Mahalnya! but okeyh la tu sekurang-kurangnya Choney dah ada kawan baru. Comel tau! Nama depa Riko (kiri) and Roni (kana. Diorang ni kembar!


hehe keyh entry kali ni agak membosankan right? Ye lah Serious lama gila tak berblog cenggini sejak lappy ni damage. (* ̄O ̄)ノ  keyh lah. serious dah habis cerita nih 〜( ̄▽ ̄〜) (〜 ̄▽ ̄)〜   oh ya. I realy love this song.. seriously. arghh ni lah opening Detective Conan best and awesome!yang bawah tu Full song. yang video tu just opening.




keyh thats all. bye~
Assalamualaikum.

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017